IDOL 2009

Nu blir det donken framför Idol 2009. Vilken glamorös middag på en fredag sådär, men what a hell :)


Rockndoll - beställning




Visst är det så underbart jäkla snyggt?! Detta handsmycke håller jag på att beställa från Dollyblonds rockndoll-kollektion. Detta handsmycke kommer att bäras flitigt vill jag lova!


Black it is


Hold me, tell me everything's ok

Har precis kommit hem från en härlig promenad med min söta pojke och nalle. Var även ute en stund med E. När jag kom hem såg jag att mamma hade varit så snäll & köpt cola och choklad till mig, yeey! Så nu blir det bänkning framför tvn, slår nog på 4:an där INLÅST visas :)

Over knee



Dessa snyggingar skulle inte sitta helt fel!


Almost

Ha precis stått och lagat mat till mig och min bror. Det fick bli korv o makaroner, mer än så orkade jag faktiskt inte anstränga mig. Men så som han åt och skulle ha matlåda så räckte det inte till pappa som snart kommer hem. Så jag måste ställa mig och laga kötbullar! Great

Hörs efter de, kiss

I'm so happy right now

Vilken dag. Har inte gjort ett piss, typ. Men det är väl så det ska vara när man har lov right?
En sak som jag har gjort är iallafall att jag har beställt hem två skönheter till mig själv, lovely!

Här får ni se lite bilder;

 

Tröja, H&M 299;-                                          Paljettklänning köpt på bloggshoppen 250;-


My new dresses

  

- I love them


It's a beautiful day

 
 


Baby boy

Har legat med bärbara datorn i sängen hela moorgonen och kollat på lite program som man missat från vecka samt ätit lite frukost. Nu är det dax för duschen för min del, naaajs! Får se vad som händer och skeer idag annars.

I'll be back ;)

Don't bring flowers after i'm dead


Inköp


Someday, somehow

Hej bloggen!
Har inte blivit så mkt skrivande de senaste dagarna, men vi får klara oss ;) Idag skulle det varit skola (bygg) från 8:00-17:00 men tack och lov fick vi sluta vid 14:00 - tiden!
Efter skolan åkte jag hem, var hemma i nån minut och kollade kontot och gick ut och postade brev och åkte sedan till Högdalen för att gå på Kicks. Där köpte jag ett shampo, kanske lägger upp de i ett inlägg här över. Efter det gick jag hem och åt och sedan dess har det inte hänt så mycket förutom att jag är väldigt seeeg. Usch på det. Så jag tänkte att min kväll skulle se ut såhär; Plocka undan i rummet, tända lite ljus och sen lägga mig i sängen och ringa sötnosen. Ja, så får det bli :)

Imorn därimot är det skola (bygg igen) från 8:00-12:00, känns skönt. Sen ska jag och E åka till Fridhemsplan för att möta upp Emma som ska klippa mig, haha är lite nervös.. menmen. Visar kanske en "före" o "efter" bild sen när jag är hemma då!

Pussis!

Make believe

Har varit ute på en promenad med E. Vi gick till entrum o handlade, sen satt vi ute o prata lite shit. Nu blir det en kopp varmt te & kanelbullar. De är ju trots allt kanelbullens dag, right?


It's all black

  


Dagens inköp

    


Välkommen till min nya blogg!

Startar nu en ny blogg, återigen.
Kommer skriva om allt mellan himmel och jord. Så välkommen till mig - rock n' trash


RSS 2.0